Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/601
Название: 5В072700-«Азық-түлік өнімдерінің технологиясы» мамандығына дипломдық (курстық) жобаны (жұмысты) орындауға арналған «Тамақ өнеркәсібінің кәсіпорындарын жобалау» пәні бойынша әдістемелік нұсқау
Авторы: Нұртаева, А.Б.
Туменова, Ғ.Т.
Сатаева, Ж.И.
Машанова, Н.С.
Ключевые слова: дайын өнім есебі
жұмысшы күшінің есебі
өндіріс ауданын есептеу
Дата публикации: 2016
Издательство: С. Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті
Краткий осмотр (реферат): Нормативтік құжаттары талаптарына (бағдарлама пәндері мен оқу жоспарына) сәйкес әдістемелік нұсқау құрастырылды. Әдістемелік нұсқау 5В072700-«Азық-түлік өнімдерінің технологиясы» мамандығына дипломдық (курстық) жобаны (жұмысты) орындауға арналған.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/601
Располагается в коллекциях:Книги и главы книг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
NurtaevaAB_ATOT.pdf
  Restricted Access
5В072700-«Азық-түлік өнімдерінің технологиясы» мамандығына дипломдық (курстық) жобаны (жұмысты) орындауға арналған «Тамақ өнеркәсібінің кәсіпорындарын жобалау» пәні бойынша әдістемелік нұсқау697.9 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.