Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/601
Title: 5В072700-«Азық-түлік өнімдерінің технологиясы» мамандығына дипломдық (курстық) жобаны (жұмысты) орындауға арналған «Тамақ өнеркәсібінің кәсіпорындарын жобалау» пәні бойынша әдістемелік нұсқау
Authors: Нұртаева, А.Б.
Туменова, Ғ.Т.
Сатаева, Ж.И.
Машанова, Н.С.
Keywords: дайын өнім есебі
жұмысшы күшінің есебі
өндіріс ауданын есептеу
Issue Date: 2016
Publisher: С. Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті
Abstract: Нормативтік құжаттары талаптарына (бағдарлама пәндері мен оқу жоспарына) сәйкес әдістемелік нұсқау құрастырылды. Әдістемелік нұсқау 5В072700-«Азық-түлік өнімдерінің технологиясы» мамандығына дипломдық (курстық) жобаны (жұмысты) орындауға арналған.
URI: http://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/601
Appears in Collections:Книги и главы книг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NurtaevaAB_ATOT.pdf
  Restricted Access
5В072700-«Азық-түлік өнімдерінің технологиясы» мамандығына дипломдық (курстық) жобаны (жұмысты) орындауға арналған «Тамақ өнеркәсібінің кәсіпорындарын жобалау» пәні бойынша әдістемелік нұсқау697.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.