Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/601
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Нұртаева, А.Б. | - |
dc.contributor.author | Туменова, Ғ.Т. | - |
dc.contributor.author | Сатаева, Ж.И. | - |
dc.contributor.author | Машанова, Н.С. | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-05T04:36:08Z | - |
dc.date.available | 2020-11-05T04:36:08Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.uri | http://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/601 | - |
dc.description.abstract | Нормативтік құжаттары талаптарына (бағдарлама пәндері мен оқу жоспарына) сәйкес әдістемелік нұсқау құрастырылды. Әдістемелік нұсқау 5В072700-«Азық-түлік өнімдерінің технологиясы» мамандығына дипломдық (курстық) жобаны (жұмысты) орындауға арналған. | ru_RU |
dc.language.iso | kz | ru_RU |
dc.publisher | С. Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті | ru_RU |
dc.subject | дайын өнім есебі | ru_RU |
dc.subject | жұмысшы күшінің есебі | ru_RU |
dc.subject | өндіріс ауданын есептеу | ru_RU |
dc.title | 5В072700-«Азық-түлік өнімдерінің технологиясы» мамандығына дипломдық (курстық) жобаны (жұмысты) орындауға арналған «Тамақ өнеркәсібінің кәсіпорындарын жобалау» пәні бойынша әдістемелік нұсқау | ru_RU |
dc.type | УМК/УМКД | ru_RU |
Appears in Collections: | Книги и главы книг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
NurtaevaAB_ATOT.pdf Restricted Access | 5В072700-«Азық-түлік өнімдерінің технологиясы» мамандығына дипломдық (курстық) жобаны (жұмысты) орындауға арналған «Тамақ өнеркәсібінің кәсіпорындарын жобалау» пәні бойынша әдістемелік нұсқау | 697.9 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.