Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/601
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНұртаева, А.Б.-
dc.contributor.authorТуменова, Ғ.Т.-
dc.contributor.authorСатаева, Ж.И.-
dc.contributor.authorМашанова, Н.С.-
dc.date.accessioned2020-11-05T04:36:08Z-
dc.date.available2020-11-05T04:36:08Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/601-
dc.description.abstractНормативтік құжаттары талаптарына (бағдарлама пәндері мен оқу жоспарына) сәйкес әдістемелік нұсқау құрастырылды. Әдістемелік нұсқау 5В072700-«Азық-түлік өнімдерінің технологиясы» мамандығына дипломдық (курстық) жобаны (жұмысты) орындауға арналған.ru_RU
dc.language.isokzru_RU
dc.publisherС. Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университетіru_RU
dc.subjectдайын өнім есебіru_RU
dc.subjectжұмысшы күшінің есебіru_RU
dc.subjectөндіріс ауданын есептеуru_RU
dc.title5В072700-«Азық-түлік өнімдерінің технологиясы» мамандығына дипломдық (курстық) жобаны (жұмысты) орындауға арналған «Тамақ өнеркәсібінің кәсіпорындарын жобалау» пәні бойынша әдістемелік нұсқауru_RU
dc.typeУМК/УМКДru_RU
Appears in Collections:Книги и главы книг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NurtaevaAB_ATOT.pdf
  Restricted Access
5В072700-«Азық-түлік өнімдерінің технологиясы» мамандығына дипломдық (курстық) жобаны (жұмысты) орындауға арналған «Тамақ өнеркәсібінің кәсіпорындарын жобалау» пәні бойынша әдістемелік нұсқау697.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.