Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/2177
Название: Өңдеу өнеркәсіптерінің үрдістері мен аппараттары
Авторы: Искаков, Р.М.
Усербаев, М.Т.
Әбілжанұлы, Т.
Кубентаева, Г.К.
Укенова, А.Ж.
Ключевые слова: астықты ұсақтау
кесек жемді ұнтақтау
Сүтті вакуум
Дата публикации: 2024
Издательство: Сәкен Сейфуллин атындағы қазақ агротехникалық зерттеу университеті
Краткий осмотр (реферат): Оқу құралында аграрлық саладағы үрдістер мен аппараттар туралы негізгі теориялық және тәжірибелік мәліметтер қамтылған. Шикізатты ұнтақтау, ұнтақтау, кептіру, термиялық және химиялық өңдеу, мөлшерлеу, араластыру, престеу, түйіршіктеу, жем дайындау, көңді өңдеу, сүтті алғашқы өңдеу кезіндегі шикізатты брикеттеу туралы ақпарат берілген. Жемшөп ұнының бөлшектерін кептіруге, ұнтақтауға және араластыруға арналған аппараттың конструкциясына ерекше назар аударылады. Оқу құралы «Технологиялық машиналар мен жабдықтар» білім беру бағдарламасы бойынша оқитын студенттерге арналған және басқа техникалық білім беру бағдарламалары бойынша оқитын студенттерге де пайдалы болады.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/2177
Располагается в коллекциях:Книги и главы книг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
IskakovRMOOUMT.pdf
  Restricted Access
9.05 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.