Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/2177
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorИскаков, Р.М.-
dc.contributor.authorУсербаев, М.Т.-
dc.contributor.authorӘбілжанұлы, Т.-
dc.contributor.authorКубентаева, Г.К.-
dc.contributor.authorУкенова, А.Ж.-
dc.date.accessioned2024-01-29T06:05:13Z-
dc.date.available2024-01-29T06:05:13Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttps://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/2177-
dc.description.abstractОқу құралында аграрлық саладағы үрдістер мен аппараттар туралы негізгі теориялық және тәжірибелік мәліметтер қамтылған. Шикізатты ұнтақтау, ұнтақтау, кептіру, термиялық және химиялық өңдеу, мөлшерлеу, араластыру, престеу, түйіршіктеу, жем дайындау, көңді өңдеу, сүтті алғашқы өңдеу кезіндегі шикізатты брикеттеу туралы ақпарат берілген. Жемшөп ұнының бөлшектерін кептіруге, ұнтақтауға және араластыруға арналған аппараттың конструкциясына ерекше назар аударылады. Оқу құралы «Технологиялық машиналар мен жабдықтар» білім беру бағдарламасы бойынша оқитын студенттерге арналған және басқа техникалық білім беру бағдарламалары бойынша оқитын студенттерге де пайдалы болады.ru_RU
dc.language.isoruru_RU
dc.publisherСәкен Сейфуллин атындағы қазақ агротехникалық зерттеу университетіru_RU
dc.subjectастықты ұсақтауru_RU
dc.subjectкесек жемді ұнтақтауru_RU
dc.subjectСүтті вакуумru_RU
dc.titleӨңдеу өнеркәсіптерінің үрдістері мен аппараттарыru_RU
dc.typeBookru_RU
Appears in Collections:Книги и главы книг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IskakovRMOOUMT.pdf
  Restricted Access
9.05 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.