Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/2177
Title: Өңдеу өнеркәсіптерінің үрдістері мен аппараттары
Authors: Искаков, Р.М.
Усербаев, М.Т.
Әбілжанұлы, Т.
Кубентаева, Г.К.
Укенова, А.Ж.
Keywords: астықты ұсақтау
кесек жемді ұнтақтау
Сүтті вакуум
Issue Date: 2024
Publisher: Сәкен Сейфуллин атындағы қазақ агротехникалық зерттеу университеті
Abstract: Оқу құралында аграрлық саладағы үрдістер мен аппараттар туралы негізгі теориялық және тәжірибелік мәліметтер қамтылған. Шикізатты ұнтақтау, ұнтақтау, кептіру, термиялық және химиялық өңдеу, мөлшерлеу, араластыру, престеу, түйіршіктеу, жем дайындау, көңді өңдеу, сүтті алғашқы өңдеу кезіндегі шикізатты брикеттеу туралы ақпарат берілген. Жемшөп ұнының бөлшектерін кептіруге, ұнтақтауға және араластыруға арналған аппараттың конструкциясына ерекше назар аударылады. Оқу құралы «Технологиялық машиналар мен жабдықтар» білім беру бағдарламасы бойынша оқитын студенттерге арналған және басқа техникалық білім беру бағдарламалары бойынша оқитын студенттерге де пайдалы болады.
URI: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/2177
Appears in Collections:Книги и главы книг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IskakovRMOOUMT.pdf
  Restricted Access
9.05 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.