Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/2075
Название: «Сүтті ветеринариялық-санитариялық сараптау»
Авторы: Балджи, Ю.А.
Жанабаева, Д.К.
Айтқожина, Б.Ж.
Ключевые слова: сүт
өнім
Дата публикации: 2023
Издательство: С.Сейфуллин атындағы қазақ агротехникалық зерттеу Университеті» КЕАҚ
Краткий осмотр (реферат): Әдістемелік нұсқауда сүт және сүт өнімдерін өндірудің технологиялық процестерінің мәні мен негіздемесі, тағамдық құндылығы, жіктелуі, шикізат пен дайын өнімнің сапасына қойылатын негізгі талаптар баяндалған. Бұдан басқа, органолептикалық, физикалық-химиялық және технологиялық бағалауды қамтитын сүт-шикізат пен сүт өнімдерінің сапасын бақылаудың негізгі әдістері сипатталған. Әдістемелік нұсқамада нормативтік және техникалық құжаттар келтірілген.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/2075
Располагается в коллекциях:Книги и главы книг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Baldji.pdf
  Restricted Access
1.4 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.