Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/2075
Название: | «Сүтті ветеринариялық-санитариялық сараптау» |
Авторы: | Балджи, Ю.А. Жанабаева, Д.К. Айтқожина, Б.Ж. |
Ключевые слова: | сүт өнім |
Дата публикации: | 2023 |
Издательство: | С.Сейфуллин атындағы қазақ агротехникалық зерттеу Университеті» КЕАҚ |
Краткий осмотр (реферат): | Әдістемелік нұсқауда сүт және сүт өнімдерін өндірудің технологиялық процестерінің мәні мен негіздемесі, тағамдық құндылығы, жіктелуі, шикізат пен дайын өнімнің сапасына қойылатын негізгі талаптар баяндалған. Бұдан басқа, органолептикалық, физикалық-химиялық және технологиялық бағалауды қамтитын сүт-шикізат пен сүт өнімдерінің сапасын бақылаудың негізгі әдістері сипатталған. Әдістемелік нұсқамада нормативтік және техникалық құжаттар келтірілген. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/2075 |
Располагается в коллекциях: | Книги и главы книг |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Baldji.pdf Restricted Access | 1.4 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.