Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/2075
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБалджи, Ю.А.-
dc.contributor.authorЖанабаева, Д.К.-
dc.contributor.authorАйтқожина, Б.Ж.-
dc.date.accessioned2024-01-11T03:41:38Z-
dc.date.available2024-01-11T03:41:38Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.urihttps://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/2075-
dc.description.abstractӘдістемелік нұсқауда сүт және сүт өнімдерін өндірудің технологиялық процестерінің мәні мен негіздемесі, тағамдық құндылығы, жіктелуі, шикізат пен дайын өнімнің сапасына қойылатын негізгі талаптар баяндалған. Бұдан басқа, органолептикалық, физикалық-химиялық және технологиялық бағалауды қамтитын сүт-шикізат пен сүт өнімдерінің сапасын бақылаудың негізгі әдістері сипатталған. Әдістемелік нұсқамада нормативтік және техникалық құжаттар келтірілген.ru_RU
dc.publisherС.Сейфуллин атындағы қазақ агротехникалық зерттеу Университеті» КЕАҚru_RU
dc.subjectсүтru_RU
dc.subjectөнімru_RU
dc.title«Сүтті ветеринариялық-санитариялық сараптау»ru_RU
Appears in Collections:Книги и главы книг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Baldji.pdf
  Restricted Access
1.4 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.