Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/2075
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Балджи, Ю.А. | - |
dc.contributor.author | Жанабаева, Д.К. | - |
dc.contributor.author | Айтқожина, Б.Ж. | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-11T03:41:38Z | - |
dc.date.available | 2024-01-11T03:41:38Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.uri | https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/2075 | - |
dc.description.abstract | Әдістемелік нұсқауда сүт және сүт өнімдерін өндірудің технологиялық процестерінің мәні мен негіздемесі, тағамдық құндылығы, жіктелуі, шикізат пен дайын өнімнің сапасына қойылатын негізгі талаптар баяндалған. Бұдан басқа, органолептикалық, физикалық-химиялық және технологиялық бағалауды қамтитын сүт-шикізат пен сүт өнімдерінің сапасын бақылаудың негізгі әдістері сипатталған. Әдістемелік нұсқамада нормативтік және техникалық құжаттар келтірілген. | ru_RU |
dc.publisher | С.Сейфуллин атындағы қазақ агротехникалық зерттеу Университеті» КЕАҚ | ru_RU |
dc.subject | сүт | ru_RU |
dc.subject | өнім | ru_RU |
dc.title | «Сүтті ветеринариялық-санитариялық сараптау» | ru_RU |
Appears in Collections: | Книги и главы книг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Baldji.pdf Restricted Access | 1.4 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.