Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/2068
Название: Тамақ өнімдері технологияларының теориялық негіздері
Авторы: Игенбаев, А.К.
Какимов, М.М.
Жасқайрат, Ш.Ж.
Ахметжанова, А.Т.
Ключевые слова: қант
крахмал
жылу
бұлшықет
көкөніс
Дата публикации: 2023
Издательство: С. Сейфуллин атындағы қазақ агротехникалық университеті» КеАҚ
Краткий осмотр (реферат): Тамақ өнімдері технологияларының теориялық негіздері оқу құралы. Тамақ және қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы кафедрасындағы 6В07201 Тамақ өнімдерінің технологиясы білім беру бағдарламасы бойынша білім алатын студенттерге Тамақ өнімдерінің технологияларының теориялық негіздері пәні бойынша қажетті болып саналады. Тамақ өнімдерінің технологиялары пәні бойынша тәжірибелік сабақтарға арналған білімдерін жетілдіру үшін қолданылуы мүмкін. Білім алушылар тамақ өнімдерінің технологияларында қолданылатын тамақ өнімдерін жылумен өңдеу, масса алмасу, суықпен өңдеу және т.б. заңдылықтарын терең меңгеруге арналған материалдар ұсынылған.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/2068
ISBN: 111-1-2222-5555-1
Располагается в коллекциях:Книги и главы книг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
IgenbayevAK_TOTTN.pdf
  Restricted Access
Тамақ өнімдері технологияларының теориялық негіздері5.12 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.