Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/2056
Название: | Practical work on the discipline “Technology of meat and meat products” |
Авторы: | Satayeva, Zh.I. Mashanova, N.S. |
Дата публикации: | 2023 |
Издательство: | S. Seifullin Kazakh Agro Technical Research University |
Краткий осмотр (реферат): | The practical work is compiled following the requirements of the working curriculum for a modular educational program in the speciality B068 - Food production and includes all the necessary information on the implementation of laboratory and practical work and independent work. Methodical instructions are intended for students of the speciality B068 - Food production. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/2056 |
Располагается в коллекциях: | Книги и главы книг |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
SatayevaZhI_PW (1).pdf Restricted Access | Practical work | 2.36 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.