Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/2055
Название: Өсімдік майлар технологиясы: Майлы дақылдар шикізатының тауартануы
Авторы: Сатаева, Ж.И.
Ключевые слова: тұқым
жеміс
май
жасуша
Дата публикации: 2023
Издательство: С. Сейфуллин атындағы қазақ агротехникалық университеті» КеАҚ
Краткий осмотр (реферат): Оқулықта майлы өсімдіктердің майлы тұқымдары мен жемістерінің морфологиялық сипаттамасы мен химиялық құрамы, олардың сұрыптары мен будандары, май тұқымдарының пісіп-жетілуі және егін жинаудан кейінгі процестері, майлы дақылдардың негізгі түрлері және олардың технологиялық қасиеттері, майлы өсімдіктердің, сондай-ақ перспективалы өсімдіктердің классификациясы берілген. Бұл оқулық "Тамақ өнімдерінің технологиясы" мамандығының студенттеріне арналған, сонымен қатар магистранттар, докторанттар және май өнеркәсібі мамандары үшін пайдалы және қызықты болады.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/2055
Располагается в коллекциях:Книги и главы книг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
SatayevaZhI_OM (1).pdf
  Restricted Access
Өсімдік майлар технологиясы5.45 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.