Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/2055
Название: | Өсімдік майлар технологиясы: Майлы дақылдар шикізатының тауартануы |
Авторы: | Сатаева, Ж.И. |
Ключевые слова: | тұқым жеміс май жасуша |
Дата публикации: | 2023 |
Издательство: | С. Сейфуллин атындағы қазақ агротехникалық университеті» КеАҚ |
Краткий осмотр (реферат): | Оқулықта майлы өсімдіктердің майлы тұқымдары мен жемістерінің морфологиялық сипаттамасы мен химиялық құрамы, олардың сұрыптары мен будандары, май тұқымдарының пісіп-жетілуі және егін жинаудан кейінгі процестері, майлы дақылдардың негізгі түрлері және олардың технологиялық қасиеттері, майлы өсімдіктердің, сондай-ақ перспективалы өсімдіктердің классификациясы берілген. Бұл оқулық "Тамақ өнімдерінің технологиясы" мамандығының студенттеріне арналған, сонымен қатар магистранттар, докторанттар және май өнеркәсібі мамандары үшін пайдалы және қызықты болады. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/2055 |
Располагается в коллекциях: | Книги и главы книг |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
SatayevaZhI_OM (1).pdf Restricted Access | Өсімдік майлар технологиясы | 5.45 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.