Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/2055
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сатаева, Ж.И. | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-06T09:47:47Z | - |
dc.date.available | 2023-11-06T09:47:47Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.uri | https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/2055 | - |
dc.description.abstract | Оқулықта майлы өсімдіктердің майлы тұқымдары мен жемістерінің морфологиялық сипаттамасы мен химиялық құрамы, олардың сұрыптары мен будандары, май тұқымдарының пісіп-жетілуі және егін жинаудан кейінгі процестері, майлы дақылдардың негізгі түрлері және олардың технологиялық қасиеттері, майлы өсімдіктердің, сондай-ақ перспективалы өсімдіктердің классификациясы берілген. Бұл оқулық "Тамақ өнімдерінің технологиясы" мамандығының студенттеріне арналған, сонымен қатар магистранттар, докторанттар және май өнеркәсібі мамандары үшін пайдалы және қызықты болады. | ru_RU |
dc.language.iso | kz | ru_RU |
dc.publisher | С. Сейфуллин атындағы қазақ агротехникалық университеті» КеАҚ | ru_RU |
dc.subject | тұқым | ru_RU |
dc.subject | жеміс | ru_RU |
dc.subject | май | ru_RU |
dc.subject | жасуша | ru_RU |
dc.title | Өсімдік майлар технологиясы: Майлы дақылдар шикізатының тауартануы | ru_RU |
dc.type | Учебник | ru_RU |
Appears in Collections: | Книги и главы книг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SatayevaZhI_OM (1).pdf Restricted Access | Өсімдік майлар технологиясы | 5.45 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.