Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/2055
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСатаева, Ж.И.-
dc.date.accessioned2023-11-06T09:47:47Z-
dc.date.available2023-11-06T09:47:47Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.urihttps://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/2055-
dc.description.abstractОқулықта майлы өсімдіктердің майлы тұқымдары мен жемістерінің морфологиялық сипаттамасы мен химиялық құрамы, олардың сұрыптары мен будандары, май тұқымдарының пісіп-жетілуі және егін жинаудан кейінгі процестері, майлы дақылдардың негізгі түрлері және олардың технологиялық қасиеттері, майлы өсімдіктердің, сондай-ақ перспективалы өсімдіктердің классификациясы берілген. Бұл оқулық "Тамақ өнімдерінің технологиясы" мамандығының студенттеріне арналған, сонымен қатар магистранттар, докторанттар және май өнеркәсібі мамандары үшін пайдалы және қызықты болады.ru_RU
dc.language.isokzru_RU
dc.publisherС. Сейфуллин атындағы қазақ агротехникалық университеті» КеАҚru_RU
dc.subjectтұқымru_RU
dc.subjectжемісru_RU
dc.subjectмайru_RU
dc.subjectжасушаru_RU
dc.titleӨсімдік майлар технологиясы: Майлы дақылдар шикізатының тауартануыru_RU
dc.typeУчебникru_RU
Appears in Collections:Книги и главы книг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SatayevaZhI_OM (1).pdf
  Restricted Access
Өсімдік майлар технологиясы5.45 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.