Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/1880
Название: Құс өнімдерін ветеринариялық-санитариялық сараптау
Авторы: Жанабаева, Д.К.
Ключевые слова: құс еті
жұмыртқа
жұқпалы емес аурулар
құс етінің жіктелуі
Дата публикации: 2023
Издательство: «С. Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық зерттеу университеті» КеАҚ
Краткий осмотр (реферат): Оқу құралында құс өнімдерін сараптау бойынша мәліметтер берілген. Атап айтқанда, құс етінің тағамдық құндылығы, тауартанымдық жіктемесі мен құс етінің қайта өңделуі, инфекциялық, инвазиялық және жұқпалы емес аурулар кезінде және құс өнімдерінің ветеринариялық-санитариялық сараптау бойынша тақырыптар келтірілген. Әзірленген оқу құралы «Мал және құс шаруашылығы өнімдерінің ветеринариялық-санитарлық сарапталуы» пәнінің жұмыс бағдарламасы «Тағам қауіпсіздігі» БББ-ға сәйкес білім алатын студенттерге арналған.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/1880
ISBN: 978-601-241-994-8
Располагается в коллекциях:Книги и главы книг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ZhanabevaDK_KO.pdf2.29 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.