Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/1880
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЖанабаева, Д.К.-
dc.date.accessioned2023-04-28T04:41:28Z-
dc.date.available2023-04-28T04:41:28Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.isbn978-601-241-994-8-
dc.identifier.urihttps://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/1880-
dc.description.abstractОқу құралында құс өнімдерін сараптау бойынша мәліметтер берілген. Атап айтқанда, құс етінің тағамдық құндылығы, тауартанымдық жіктемесі мен құс етінің қайта өңделуі, инфекциялық, инвазиялық және жұқпалы емес аурулар кезінде және құс өнімдерінің ветеринариялық-санитариялық сараптау бойынша тақырыптар келтірілген. Әзірленген оқу құралы «Мал және құс шаруашылығы өнімдерінің ветеринариялық-санитарлық сарапталуы» пәнінің жұмыс бағдарламасы «Тағам қауіпсіздігі» БББ-ға сәйкес білім алатын студенттерге арналған.ru_RU
dc.language.isokzru_RU
dc.publisher«С. Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық зерттеу университеті» КеАҚru_RU
dc.subjectқұс етіru_RU
dc.subjectжұмыртқаru_RU
dc.subjectжұқпалы емес ауруларru_RU
dc.subjectқұс етінің жіктелуіru_RU
dc.titleҚұс өнімдерін ветеринариялық-санитариялық сараптауru_RU
dc.typeУчебное пособиеru_RU
Appears in Collections:Книги и главы книг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ZhanabevaDK_KO.pdf2.29 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.