Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/1699
Название: Мал азықтандыруын құнарландыру
Авторы: Омарқожаұлы, Н.
Омарқожаева, Ә.
Қожебаев, Б.
Исмайлова, А.
Ключевые слова: азық биохимиясы
азықтандыру гигиенасы
биологиялық әсерлі заттар
Дата публикации: 2022
Издательство: С.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті
Краткий осмотр (реферат): Оқу құралында азық құрамы мен қоректілігі, дайындау технологиясы мен биохимиясы, азықтандыруға жұмсау реті мен тәртібі, азықтандыру гигиенасы мен биогеохимиялық аспектері берілген. Азық қоректілігі мен сапасын арттырудың арқасында малдың қоректік мұқтаждығын жан жақты қамтамасыз ететін азықтандыру рациондарының құнарлылығын арттыру жолдары келтірілген. Мал азығы мен азықтандыру биохимиясы, гигиенасы және қоректілігі жөніндегі бұл трактатта мөлшерлеп азықтандырудың биогеохимиялық қырлары толықтыра қарастырылған оқу құралы магистранттар мен докторанттарға, сала ғылыми қызметкерлері мен мамандарына, біліктілігін арттырушыларға ұсынылады.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/1699
ISBN: 978-601-08-1818-7
Располагается в коллекциях:Книги и главы книг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
OmarkozhaulyN_MAK.pdf
  Restricted Access
Мал азықтандыруын құнарландыру1.54 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.