Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/1699
Title: Мал азықтандыруын құнарландыру
Authors: Омарқожаұлы, Н.
Омарқожаева, Ә.
Қожебаев, Б.
Исмайлова, А.
Keywords: азық биохимиясы
азықтандыру гигиенасы
биологиялық әсерлі заттар
Issue Date: 2022
Publisher: С.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті
Abstract: Оқу құралында азық құрамы мен қоректілігі, дайындау технологиясы мен биохимиясы, азықтандыруға жұмсау реті мен тәртібі, азықтандыру гигиенасы мен биогеохимиялық аспектері берілген. Азық қоректілігі мен сапасын арттырудың арқасында малдың қоректік мұқтаждығын жан жақты қамтамасыз ететін азықтандыру рациондарының құнарлылығын арттыру жолдары келтірілген. Мал азығы мен азықтандыру биохимиясы, гигиенасы және қоректілігі жөніндегі бұл трактатта мөлшерлеп азықтандырудың биогеохимиялық қырлары толықтыра қарастырылған оқу құралы магистранттар мен докторанттарға, сала ғылыми қызметкерлері мен мамандарына, біліктілігін арттырушыларға ұсынылады.
URI: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/1699
ISBN: 978-601-08-1818-7
Appears in Collections:Книги и главы книг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
OmarkozhaulyN_MAK.pdf
  Restricted Access
Мал азықтандыруын құнарландыру1.54 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.