Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/1699
Title: | Мал азықтандыруын құнарландыру |
Authors: | Омарқожаұлы, Н. Омарқожаева, Ә. Қожебаев, Б. Исмайлова, А. |
Keywords: | азық биохимиясы азықтандыру гигиенасы биологиялық әсерлі заттар |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | С.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті |
Abstract: | Оқу құралында азық құрамы мен қоректілігі, дайындау технологиясы мен биохимиясы, азықтандыруға жұмсау реті мен тәртібі, азықтандыру гигиенасы мен биогеохимиялық аспектері берілген. Азық қоректілігі мен сапасын арттырудың арқасында малдың қоректік мұқтаждығын жан жақты қамтамасыз ететін азықтандыру рациондарының құнарлылығын арттыру жолдары келтірілген. Мал азығы мен азықтандыру биохимиясы, гигиенасы және қоректілігі жөніндегі бұл трактатта мөлшерлеп азықтандырудың биогеохимиялық қырлары толықтыра қарастырылған оқу құралы магистранттар мен докторанттарға, сала ғылыми қызметкерлері мен мамандарына, біліктілігін арттырушыларға ұсынылады. |
URI: | https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/1699 |
ISBN: | 978-601-08-1818-7 |
Appears in Collections: | Книги и главы книг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
OmarkozhaulyN_MAK.pdf Restricted Access | Мал азықтандыруын құнарландыру | 1.54 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.