Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/1699
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОмарқожаұлы, Н.-
dc.contributor.authorОмарқожаева, Ә.-
dc.contributor.authorҚожебаев, Б.-
dc.contributor.authorИсмайлова, А.-
dc.date.accessioned2022-06-18T09:00:07Z-
dc.date.available2022-06-18T09:00:07Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.isbn978-601-08-1818-7-
dc.identifier.urihttps://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/1699-
dc.description.abstractОқу құралында азық құрамы мен қоректілігі, дайындау технологиясы мен биохимиясы, азықтандыруға жұмсау реті мен тәртібі, азықтандыру гигиенасы мен биогеохимиялық аспектері берілген. Азық қоректілігі мен сапасын арттырудың арқасында малдың қоректік мұқтаждығын жан жақты қамтамасыз ететін азықтандыру рациондарының құнарлылығын арттыру жолдары келтірілген. Мал азығы мен азықтандыру биохимиясы, гигиенасы және қоректілігі жөніндегі бұл трактатта мөлшерлеп азықтандырудың биогеохимиялық қырлары толықтыра қарастырылған оқу құралы магистранттар мен докторанттарға, сала ғылыми қызметкерлері мен мамандарына, біліктілігін арттырушыларға ұсынылады.ru_RU
dc.language.isokzru_RU
dc.publisherС.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университетіru_RU
dc.subjectазық биохимиясыru_RU
dc.subjectазықтандыру гигиенасыru_RU
dc.subjectбиологиялық әсерлі заттарru_RU
dc.titleМал азықтандыруын құнарландыруru_RU
dc.typeУчебное пособиеru_RU
Appears in Collections:Книги и главы книг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
OmarkozhaulyN_MAK.pdf
  Restricted Access
Мал азықтандыруын құнарландыру1.54 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.