Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/665
Title: Мал шаруашылығы негіздері
Authors: Омарқожаұлы, Н.
Шуркин, А.И
Keywords: мал өсіру
мал азықтандыру
мал гигиенасы
қоректік заттар
Issue Date: 2014
Publisher: С.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті
Abstract: Оқулық құралда мал шаруашылығының дамуы негізделетін үш бөлімі: мал өсіру, малды азықтандыру мен мал гигиенасы қамтылған. Саланы қарқынды да ұтымды дамыту үшін өсірілетін мал басын бағытты сұрыптап, жұптап, тұқымдық қасиеттерін жетілдіре өсіру әдістері, ол қасиеттерінің іс жүзіне асып, жоғары өнімділік көрсетуіне қажетті құнарлы азықтандыру мен зоогигиеналық талаптарға сай бағып-күту мәліметтері берілген. Арнайы және жоғары аграрлық оқу орындарының бакалавриатына арналған.
URI: http://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/665
ISBN: 978-601-237-015-7
Appears in Collections:Книги и главы книг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
OmarkojaylyN_MSHN.pdf
  Restricted Access
Мал шаруашылығы негіздері3.86 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.