Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/665
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОмарқожаұлы, Н.-
dc.contributor.authorШуркин, А.И-
dc.date.accessioned2020-11-05T17:24:24Z-
dc.date.available2020-11-05T17:24:24Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.isbn978-601-237-015-7ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/665-
dc.description.abstractОқулық құралда мал шаруашылығының дамуы негізделетін үш бөлімі: мал өсіру, малды азықтандыру мен мал гигиенасы қамтылған. Саланы қарқынды да ұтымды дамыту үшін өсірілетін мал басын бағытты сұрыптап, жұптап, тұқымдық қасиеттерін жетілдіре өсіру әдістері, ол қасиеттерінің іс жүзіне асып, жоғары өнімділік көрсетуіне қажетті құнарлы азықтандыру мен зоогигиеналық талаптарға сай бағып-күту мәліметтері берілген. Арнайы және жоғары аграрлық оқу орындарының бакалавриатына арналған.ru_RU
dc.language.isokzru_RU
dc.publisherС.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университетіru_RU
dc.subjectмал өсіруru_RU
dc.subjectмал азықтандыруru_RU
dc.subjectмал гигиенасыru_RU
dc.subjectқоректік заттарru_RU
dc.titleМал шаруашылығы негіздеріru_RU
dc.typeУчебное пособиеru_RU
Appears in Collections:Книги и главы книг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
OmarkojaylyN_MSHN.pdf
  Restricted Access
Мал шаруашылығы негіздері3.86 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.