Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/665
Название: Мал шаруашылығы негіздері
Авторы: Омарқожаұлы, Н.
Шуркин, А.И
Ключевые слова: мал өсіру
мал азықтандыру
мал гигиенасы
қоректік заттар
Дата публикации: 2014
Издательство: С.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті
Краткий осмотр (реферат): Оқулық құралда мал шаруашылығының дамуы негізделетін үш бөлімі: мал өсіру, малды азықтандыру мен мал гигиенасы қамтылған. Саланы қарқынды да ұтымды дамыту үшін өсірілетін мал басын бағытты сұрыптап, жұптап, тұқымдық қасиеттерін жетілдіре өсіру әдістері, ол қасиеттерінің іс жүзіне асып, жоғары өнімділік көрсетуіне қажетті құнарлы азықтандыру мен зоогигиеналық талаптарға сай бағып-күту мәліметтері берілген. Арнайы және жоғары аграрлық оқу орындарының бакалавриатына арналған.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/665
ISBN: 978-601-237-015-7
Располагается в коллекциях:Книги и главы книг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
OmarkojaylyN_MSHN.pdf
  Restricted Access
Мал шаруашылығы негіздері3.86 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.