Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/357
Название: Аңшылық шаруашылығы өнімдерінің тауартануы мен алғашқы өңдеу технологиясы
Авторы: Захан, С.
Нарбаев, С.
Құржықаев, Ж.
Ключевые слова: аңшылық шаруашылығы
балық өнімдері
уылдырық шаруашылығы
бұғы шаруашылығы
дәріліқ
техникалық өсімдіктері
жеміс
жидектер
марал шаруашылығы
жабай аң
тері шікі затты
фармацевтикалық шікі заттар
Дата публикации: 2018
Издательство: С.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті
Краткий осмотр (реферат): Оқулықта аңшылық шаруашылықтарында дайындалатын жануар және өсімдік тектес шикізат өнімдерінің тауарлық қасиеттері, оларды дайындау әдіс тәсілдері, алғашқы өңдеу технологиясы, өнім сапасына қойылатын талаптар мен тасымалдау, сақтау ережелері қамтылған. Оқулық аңшылықтану және аң шаруашылығы мамандығының студенттері мен магистранттарына арналып жазылған.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/357
Располагается в коллекциях:Книги и главы книг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ZAHANS_ASHOTT.pdf
  Restricted Access
Аңшылық шаруашылығы өнімдерінің тауартануы мен алғашқы өңдеу технологиясы3.42 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.