Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/357
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Захан, С. | - |
dc.contributor.author | Нарбаев, С. | - |
dc.contributor.author | Құржықаев, Ж. | - |
dc.date.accessioned | 2020-10-28T19:35:19Z | - |
dc.date.available | 2020-10-28T19:35:19Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/357 | - |
dc.description.abstract | Оқулықта аңшылық шаруашылықтарында дайындалатын жануар және өсімдік тектес шикізат өнімдерінің тауарлық қасиеттері, оларды дайындау әдіс тәсілдері, алғашқы өңдеу технологиясы, өнім сапасына қойылатын талаптар мен тасымалдау, сақтау ережелері қамтылған. Оқулық аңшылықтану және аң шаруашылығы мамандығының студенттері мен магистранттарына арналып жазылған. | ru_RU |
dc.language.iso | kz | ru_RU |
dc.publisher | С.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті | ru_RU |
dc.subject | аңшылық шаруашылығы | ru_RU |
dc.subject | балық өнімдері | ru_RU |
dc.subject | уылдырық шаруашылығы | ru_RU |
dc.subject | бұғы шаруашылығы | ru_RU |
dc.subject | дәріліқ | ru_RU |
dc.subject | техникалық өсімдіктері | ru_RU |
dc.subject | жеміс | ru_RU |
dc.subject | жидектер | ru_RU |
dc.subject | марал шаруашылығы | ru_RU |
dc.subject | жабай аң | ru_RU |
dc.subject | тері шікі затты | ru_RU |
dc.subject | фармацевтикалық шікі заттар | ru_RU |
dc.title | Аңшылық шаруашылығы өнімдерінің тауартануы мен алғашқы өңдеу технологиясы | ru_RU |
dc.type | Учебник | ru_RU |
Appears in Collections: | Книги и главы книг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ZAHANS_ASHOTT.pdf Restricted Access | Аңшылық шаруашылығы өнімдерінің тауартануы мен алғашқы өңдеу технологиясы | 3.42 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.