Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/357
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗахан, С.-
dc.contributor.authorНарбаев, С.-
dc.contributor.authorҚұржықаев, Ж.-
dc.date.accessioned2020-10-28T19:35:19Z-
dc.date.available2020-10-28T19:35:19Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/357-
dc.description.abstractОқулықта аңшылық шаруашылықтарында дайындалатын жануар және өсімдік тектес шикізат өнімдерінің тауарлық қасиеттері, оларды дайындау әдіс тәсілдері, алғашқы өңдеу технологиясы, өнім сапасына қойылатын талаптар мен тасымалдау, сақтау ережелері қамтылған. Оқулық аңшылықтану және аң шаруашылығы мамандығының студенттері мен магистранттарына арналып жазылған.ru_RU
dc.language.isokzru_RU
dc.publisherС.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университетіru_RU
dc.subjectаңшылық шаруашылығыru_RU
dc.subjectбалық өнімдеріru_RU
dc.subjectуылдырық шаруашылығыru_RU
dc.subjectбұғы шаруашылығыru_RU
dc.subjectдәріліқru_RU
dc.subjectтехникалық өсімдіктеріru_RU
dc.subjectжемісru_RU
dc.subjectжидектерru_RU
dc.subjectмарал шаруашылығыru_RU
dc.subjectжабай аңru_RU
dc.subjectтері шікі заттыru_RU
dc.subjectфармацевтикалық шікі заттарru_RU
dc.titleАңшылық шаруашылығы өнімдерінің тауартануы мен алғашқы өңдеу технологиясыru_RU
dc.typeУчебникru_RU
Appears in Collections:Книги и главы книг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ZAHANS_ASHOTT.pdf
  Restricted Access
Аңшылық шаруашылығы өнімдерінің тауартануы мен алғашқы өңдеу технологиясы3.42 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.