Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/2163
Название: «Тағам өнімдерінің қауіпсіздігі» пәнінен 6В09101, 6В09102 – ветеринария, «тағам қауіпсіздігі» білім беру бағдарламасы бойынша оқитын білім алушылардың зертханалық сабақтарына арналған әдістемелік нұсқау
Авторы: Айтқожина, Б.Ж Жанабаева Д.К.
Ключевые слова: мал өнімдері
тағам өнімдері
тағам өнеркәсібі
Дата публикации: 2024
Издательство: Сәкен Сейфуллин атындағы қазақ агротехникалық зерттеу университеті
Краткий осмотр (реферат): Әдістемелік нұсқауда биогенді,техногенді және бөгде радиоактивті заттарға қысқаша сипаттама берілген.Олардың жануар текті өнімдерінің құрамында қалдық мөлшерін анықтау әдістері қарастырылған. «Тағам өнімдерінің қауіпсіздігі» пәнінен 6В09101, 6В09102 – ветеринария, «тағам қауіпсіздігі» білім беру бағдарламасы бойынша оқитын білім алушылардың зертханалық сабақтарына арналған
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/2163
Располагается в коллекциях:Книги и главы книг

Файлы этого ресурса:
Файл РазмерФормат 
AytkhoginaBZHTOT.pdf1.08 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.