Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/2163
Название: | «Тағам өнімдерінің қауіпсіздігі» пәнінен 6В09101, 6В09102 – ветеринария, «тағам қауіпсіздігі» білім беру бағдарламасы бойынша оқитын білім алушылардың зертханалық сабақтарына арналған әдістемелік нұсқау |
Авторы: | Айтқожина, Б.Ж Жанабаева Д.К. |
Ключевые слова: | мал өнімдері тағам өнімдері тағам өнеркәсібі |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | Сәкен Сейфуллин атындағы қазақ агротехникалық зерттеу университеті |
Краткий осмотр (реферат): | Әдістемелік нұсқауда биогенді,техногенді және бөгде радиоактивті заттарға қысқаша сипаттама берілген.Олардың жануар текті өнімдерінің құрамында қалдық мөлшерін анықтау әдістері қарастырылған. «Тағам өнімдерінің қауіпсіздігі» пәнінен 6В09101, 6В09102 – ветеринария, «тағам қауіпсіздігі» білім беру бағдарламасы бойынша оқитын білім алушылардың зертханалық сабақтарына арналған |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/2163 |
Располагается в коллекциях: | Книги и главы книг |
Файлы этого ресурса:
Файл | Размер | Формат | |
---|---|---|---|
AytkhoginaBZHTOT.pdf | 1.08 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.