Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/2163
Title: «Тағам өнімдерінің қауіпсіздігі» пәнінен 6В09101, 6В09102 – ветеринария, «тағам қауіпсіздігі» білім беру бағдарламасы бойынша оқитын білім алушылардың зертханалық сабақтарына арналған әдістемелік нұсқау
Authors: Айтқожина, Б.Ж Жанабаева Д.К.
Keywords: мал өнімдері
тағам өнімдері
тағам өнеркәсібі
Issue Date: 2024
Publisher: Сәкен Сейфуллин атындағы қазақ агротехникалық зерттеу университеті
Abstract: Әдістемелік нұсқауда биогенді,техногенді және бөгде радиоактивті заттарға қысқаша сипаттама берілген.Олардың жануар текті өнімдерінің құрамында қалдық мөлшерін анықтау әдістері қарастырылған. «Тағам өнімдерінің қауіпсіздігі» пәнінен 6В09101, 6В09102 – ветеринария, «тағам қауіпсіздігі» білім беру бағдарламасы бойынша оқитын білім алушылардың зертханалық сабақтарына арналған
URI: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/2163
Appears in Collections:Книги и главы книг

Files in This Item:
File SizeFormat 
AytkhoginaBZHTOT.pdf1.08 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.