Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/2163
Title: | «Тағам өнімдерінің қауіпсіздігі» пәнінен 6В09101, 6В09102 – ветеринария, «тағам қауіпсіздігі» білім беру бағдарламасы бойынша оқитын білім алушылардың зертханалық сабақтарына арналған әдістемелік нұсқау |
Authors: | Айтқожина, Б.Ж Жанабаева Д.К. |
Keywords: | мал өнімдері тағам өнімдері тағам өнеркәсібі |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Сәкен Сейфуллин атындағы қазақ агротехникалық зерттеу университеті |
Abstract: | Әдістемелік нұсқауда биогенді,техногенді және бөгде радиоактивті заттарға қысқаша сипаттама берілген.Олардың жануар текті өнімдерінің құрамында қалдық мөлшерін анықтау әдістері қарастырылған. «Тағам өнімдерінің қауіпсіздігі» пәнінен 6В09101, 6В09102 – ветеринария, «тағам қауіпсіздігі» білім беру бағдарламасы бойынша оқитын білім алушылардың зертханалық сабақтарына арналған |
URI: | https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/2163 |
Appears in Collections: | Книги и главы книг |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
AytkhoginaBZHTOT.pdf | 1.08 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.