Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/2013
Название: | Тамақ өндірісінде престеу процесін қарқындату |
Авторы: | Какимов, М.М. |
Ключевые слова: | зерттеу модельдеу |
Дата публикации: | 2023 |
Издательство: | С. Сейфуллин атындағы қазақ агротехникалық университеті» КеАҚ |
Краткий осмотр (реферат): | Монографияда престеу процесін қарқындатудың ғылыми зерттеу нәтижелері сипатталған. Престеу процесін қарқындатудың негізгі ғылыми бағыттары аралас процестер мен жабдықтың негізгі жұмысшы құрылғысының құрылымдық ерекшеліктерін жетілдіру арқылы қарастырылып, олардың зерттеу нәтижелері ұсынылды. Алынған зерттеу нәтижелері бойынша престеу процесін қарқындатудың негізгі ғылыми бағыттарының инженерлік есептеу әдістемелері беріліп, шағын және орта өндірістерде практикалық тұрғыда іске асу жолдары ұсынылған. Монография жоғарғы техникалық оқу орындарының студенттері мен магистранттарына және PhD докторларына, сондай-ақ, тамақ өндірісі кәсіпорындарының ғылыми-техникалық қызметкерлеріне арналған. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/2013 |
ISBN: | 978-601-257-485-2 |
Располагается в коллекциях: | Книги и главы книг |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
KakimovMM_TOPPK.pdf Restricted Access | Тамақ өндірісінде престеу процесін қарқындату | 4.81 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.