Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/2013
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКакимов, М.М.-
dc.date.accessioned2023-10-31T08:54:11Z-
dc.date.available2023-10-31T08:54:11Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.isbn978-601-257-485-2-
dc.identifier.urihttps://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/2013-
dc.description.abstractМонографияда престеу процесін қарқындатудың ғылыми зерттеу нәтижелері сипатталған. Престеу процесін қарқындатудың негізгі ғылыми бағыттары аралас процестер мен жабдықтың негізгі жұмысшы құрылғысының құрылымдық ерекшеліктерін жетілдіру арқылы қарастырылып, олардың зерттеу нәтижелері ұсынылды. Алынған зерттеу нәтижелері бойынша престеу процесін қарқындатудың негізгі ғылыми бағыттарының инженерлік есептеу әдістемелері беріліп, шағын және орта өндірістерде практикалық тұрғыда іске асу жолдары ұсынылған. Монография жоғарғы техникалық оқу орындарының студенттері мен магистранттарына және PhD докторларына, сондай-ақ, тамақ өндірісі кәсіпорындарының ғылыми-техникалық қызметкерлеріне арналған.ru_RU
dc.language.isokzru_RU
dc.publisherС. Сейфуллин атындағы қазақ агротехникалық университеті» КеАҚru_RU
dc.subjectзерттеуru_RU
dc.subjectмодельдеуru_RU
dc.titleТамақ өндірісінде престеу процесін қарқындатуru_RU
dc.typeМонографияru_RU
Appears in Collections:Книги и главы книг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
KakimovMM_TOPPK.pdf
  Restricted Access
Тамақ өндірісінде престеу процесін қарқындату4.81 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.