Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/2013
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Какимов, М.М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-10-31T08:54:11Z | - |
dc.date.available | 2023-10-31T08:54:11Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.isbn | 978-601-257-485-2 | - |
dc.identifier.uri | https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/2013 | - |
dc.description.abstract | Монографияда престеу процесін қарқындатудың ғылыми зерттеу нәтижелері сипатталған. Престеу процесін қарқындатудың негізгі ғылыми бағыттары аралас процестер мен жабдықтың негізгі жұмысшы құрылғысының құрылымдық ерекшеліктерін жетілдіру арқылы қарастырылып, олардың зерттеу нәтижелері ұсынылды. Алынған зерттеу нәтижелері бойынша престеу процесін қарқындатудың негізгі ғылыми бағыттарының инженерлік есептеу әдістемелері беріліп, шағын және орта өндірістерде практикалық тұрғыда іске асу жолдары ұсынылған. Монография жоғарғы техникалық оқу орындарының студенттері мен магистранттарына және PhD докторларына, сондай-ақ, тамақ өндірісі кәсіпорындарының ғылыми-техникалық қызметкерлеріне арналған. | ru_RU |
dc.language.iso | kz | ru_RU |
dc.publisher | С. Сейфуллин атындағы қазақ агротехникалық университеті» КеАҚ | ru_RU |
dc.subject | зерттеу | ru_RU |
dc.subject | модельдеу | ru_RU |
dc.title | Тамақ өндірісінде престеу процесін қарқындату | ru_RU |
dc.type | Монография | ru_RU |
Appears in Collections: | Книги и главы книг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
KakimovMM_TOPPK.pdf Restricted Access | Тамақ өндірісінде престеу процесін қарқындату | 4.81 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.