Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/1798
Title: Сүт және сүт өнімдерін дайындау технологиясы, гигиенасы және ветеринариялық-санитарлық сараптамасы
Authors: Әділбеков, Ж.Ш.
Keywords: сүт
сүзбе
ірімшік
қышқыл сүт
Issue Date: 2022
Publisher: С. Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті
Abstract: Оқу құралында сүт өнімдерінің дәстүрлі түрлерін дайындау технологиясының негіздері, оларды өндірудің технологиялық процестерінің мәні мен негіздемесі, тағамдық құндылығы, жіктелуі, шикізат пен дайын өнімнің сапасына қойылатын негізгі талаптары көрсетілген. Сонымен қатар, сүттік шикізат пен сүт өнімдері сапасын бақылаудың органолептикалық, физикалық-химиялық және технологиялық бағалауын қамтитын негізгі әдістері сипатталған. Оқу құралы 6В091 - «Ветеринария» және 6В082 – «Мал шаруашылығы» мамандықтары бойынша жоғары оқу орындарының студенттеріне арналған.
URI: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/1798
ISBN: 978-601-257-404-3
Appears in Collections:Книги и главы книг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
AdilbekovZhSh_OK.pdf
  Restricted Access
Сүт және сүт өнімдерін дайындау технологиясы1.71 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.