Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/1798
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Әділбеков, Ж.Ш. | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-28T03:30:52Z | - |
dc.date.available | 2022-11-28T03:30:52Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.isbn | 978-601-257-404-3 | - |
dc.identifier.uri | https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/1798 | - |
dc.description.abstract | Оқу құралында сүт өнімдерінің дәстүрлі түрлерін дайындау технологиясының негіздері, оларды өндірудің технологиялық процестерінің мәні мен негіздемесі, тағамдық құндылығы, жіктелуі, шикізат пен дайын өнімнің сапасына қойылатын негізгі талаптары көрсетілген. Сонымен қатар, сүттік шикізат пен сүт өнімдері сапасын бақылаудың органолептикалық, физикалық-химиялық және технологиялық бағалауын қамтитын негізгі әдістері сипатталған. Оқу құралы 6В091 - «Ветеринария» және 6В082 – «Мал шаруашылығы» мамандықтары бойынша жоғары оқу орындарының студенттеріне арналған. | ru_RU |
dc.language.iso | kz | ru_RU |
dc.publisher | С. Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті | ru_RU |
dc.subject | сүт | ru_RU |
dc.subject | сүзбе | ru_RU |
dc.subject | ірімшік | ru_RU |
dc.subject | қышқыл сүт | ru_RU |
dc.title | Сүт және сүт өнімдерін дайындау технологиясы, гигиенасы және ветеринариялық-санитарлық сараптамасы | ru_RU |
dc.type | Учебное пособие | ru_RU |
Appears in Collections: | Книги и главы книг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
AdilbekovZhSh_OK.pdf Restricted Access | Сүт және сүт өнімдерін дайындау технологиясы | 1.71 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.