Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/1798
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorӘділбеков, Ж.Ш.-
dc.date.accessioned2022-11-28T03:30:52Z-
dc.date.available2022-11-28T03:30:52Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.isbn978-601-257-404-3-
dc.identifier.urihttps://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/1798-
dc.description.abstractОқу құралында сүт өнімдерінің дәстүрлі түрлерін дайындау технологиясының негіздері, оларды өндірудің технологиялық процестерінің мәні мен негіздемесі, тағамдық құндылығы, жіктелуі, шикізат пен дайын өнімнің сапасына қойылатын негізгі талаптары көрсетілген. Сонымен қатар, сүттік шикізат пен сүт өнімдері сапасын бақылаудың органолептикалық, физикалық-химиялық және технологиялық бағалауын қамтитын негізгі әдістері сипатталған. Оқу құралы 6В091 - «Ветеринария» және 6В082 – «Мал шаруашылығы» мамандықтары бойынша жоғары оқу орындарының студенттеріне арналған.ru_RU
dc.language.isokzru_RU
dc.publisherС. Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университетіru_RU
dc.subjectсүтru_RU
dc.subjectсүзбеru_RU
dc.subjectірімшікru_RU
dc.subjectқышқыл сүтru_RU
dc.titleСүт және сүт өнімдерін дайындау технологиясы, гигиенасы және ветеринариялық-санитарлық сараптамасыru_RU
dc.typeУчебное пособиеru_RU
Appears in Collections:Книги и главы книг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
AdilbekovZhSh_OK.pdf
  Restricted Access
Сүт және сүт өнімдерін дайындау технологиясы1.71 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.