Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/1638
Название: Әскери тамақтану» пәні бойынша тәжірибелік сабаққа арналған ӘДІСТЕМЕЛІК НҰСҚАУ Тамақтану физиологиясының негіздері I бөлім
Авторы: Турмухамбетов, М.Б.
Дуламбаев, Т.А.
Алдаберген, Б.Ж.
Ключевые слова: азық түлік
тамақтану физиологиясы
Дата публикации: 2022
Издательство: С.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті
Краткий осмотр (реферат): Әдістемелік нұсқаулық «Қазақстан Республикасының жоғары оқу орындары жанындағы әскери кафедраларда запастағы офицерлерді даярлаудың үлгілік оқу бағдарламаларын бекіту туралы» Қазақстан Республикасы Қорғаныс министрінің 2011 жылғы 5 қыркүйек №363 бұйрығымен бекітілген үлгілік оқу бағдарламалары негізінде жасалды.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/1638
Располагается в коллекциях:10) Военная кафедра

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
TurmakhambetovMB_TFN1.pdf
  Restricted Access
Тамақтану физиологиясының негіздері I бөлім901 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.