Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/1638
Название: | Әскери тамақтану» пәні бойынша тәжірибелік сабаққа арналған ӘДІСТЕМЕЛІК НҰСҚАУ Тамақтану физиологиясының негіздері I бөлім |
Авторы: | Турмухамбетов, М.Б. Дуламбаев, Т.А. Алдаберген, Б.Ж. |
Ключевые слова: | азық түлік тамақтану физиологиясы |
Дата публикации: | 2022 |
Издательство: | С.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті |
Краткий осмотр (реферат): | Әдістемелік нұсқаулық «Қазақстан Республикасының жоғары оқу орындары жанындағы әскери кафедраларда запастағы офицерлерді даярлаудың үлгілік оқу бағдарламаларын бекіту туралы» Қазақстан Республикасы Қорғаныс министрінің 2011 жылғы 5 қыркүйек №363 бұйрығымен бекітілген үлгілік оқу бағдарламалары негізінде жасалды. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/1638 |
Располагается в коллекциях: | 10) Военная кафедра |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
TurmakhambetovMB_TFN1.pdf Restricted Access | Тамақтану физиологиясының негіздері I бөлім | 901 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.