Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/1638
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТурмухамбетов, М.Б.-
dc.contributor.authorДуламбаев, Т.А.-
dc.contributor.authorАлдаберген, Б.Ж.-
dc.date.accessioned2022-04-19T00:52:44Z-
dc.date.available2022-04-19T00:52:44Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.urihttps://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/1638-
dc.description.abstractӘдістемелік нұсқаулық «Қазақстан Республикасының жоғары оқу орындары жанындағы әскери кафедраларда запастағы офицерлерді даярлаудың үлгілік оқу бағдарламаларын бекіту туралы» Қазақстан Республикасы Қорғаныс министрінің 2011 жылғы 5 қыркүйек №363 бұйрығымен бекітілген үлгілік оқу бағдарламалары негізінде жасалды.ru_RU
dc.language.isokzru_RU
dc.publisherС.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университетіru_RU
dc.subjectазық түлікru_RU
dc.subjectтамақтану физиологиясыru_RU
dc.titleӘскери тамақтану» пәні бойынша тәжірибелік сабаққа арналған ӘДІСТЕМЕЛІК НҰСҚАУ Тамақтану физиологиясының негіздері I бөлімru_RU
dc.typeУМК/УМКДru_RU
Appears in Collections:10) Военная кафедра

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
TurmakhambetovMB_TFN1.pdf
  Restricted Access
Тамақтану физиологиясының негіздері I бөлім901 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.