Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/1638
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Турмухамбетов, М.Б. | - |
dc.contributor.author | Дуламбаев, Т.А. | - |
dc.contributor.author | Алдаберген, Б.Ж. | - |
dc.date.accessioned | 2022-04-19T00:52:44Z | - |
dc.date.available | 2022-04-19T00:52:44Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.uri | https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/1638 | - |
dc.description.abstract | Әдістемелік нұсқаулық «Қазақстан Республикасының жоғары оқу орындары жанындағы әскери кафедраларда запастағы офицерлерді даярлаудың үлгілік оқу бағдарламаларын бекіту туралы» Қазақстан Республикасы Қорғаныс министрінің 2011 жылғы 5 қыркүйек №363 бұйрығымен бекітілген үлгілік оқу бағдарламалары негізінде жасалды. | ru_RU |
dc.language.iso | kz | ru_RU |
dc.publisher | С.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті | ru_RU |
dc.subject | азық түлік | ru_RU |
dc.subject | тамақтану физиологиясы | ru_RU |
dc.title | Әскери тамақтану» пәні бойынша тәжірибелік сабаққа арналған ӘДІСТЕМЕЛІК НҰСҚАУ Тамақтану физиологиясының негіздері I бөлім | ru_RU |
dc.type | УМК/УМКД | ru_RU |
Appears in Collections: | 10) Военная кафедра |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
TurmakhambetovMB_TFN1.pdf Restricted Access | Тамақтану физиологиясының негіздері I бөлім | 901 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.