Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/1268
Название: | Methods of studying the properties and compositions of milk and dairy products |
Авторы: | Zhakupova, G.N. Abdugamitova, A.Ye. Sagandyk, A.T. |
Ключевые слова: | methods of determination microbiological analysis organoleptic evaluation |
Дата публикации: | 2020 |
Издательство: | S.Seifullin Kazakh Agro Technical University |
Краткий осмотр (реферат): | In the teaching guide “Methods of studying the properties and compositions of milk and dairy products” the information on modern classification of the compounds in foodstuff, on macro - and micronutrients is given, classification of methods of analyses of the food industry, including traditional physico-chemical analyses is given, explanations of the sensory analysis, including audiometodes are given. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/1268 |
ISBN: | 978-601-257-187-5 |
Располагается в коллекциях: | Книги и главы книг |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
ZhakupovaGN_M.pdf Restricted Access | Methods of studying the properties and compositions of milk and dairy products | 2.26 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.