Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/1268
Название: Methods of studying the properties and compositions of milk and dairy products
Авторы: Zhakupova, G.N.
Abdugamitova, A.Ye.
Sagandyk, A.T.
Ключевые слова: methods of determination
microbiological analysis
organoleptic evaluation
Дата публикации: 2020
Издательство: S.Seifullin Kazakh Agro Technical University
Краткий осмотр (реферат): In the teaching guide “Methods of studying the properties and compositions of milk and dairy products” the information on modern classification of the compounds in foodstuff, on macro - and micronutrients is given, classification of methods of analyses of the food industry, including traditional physico-chemical analyses is given, explanations of the sensory analysis, including audiometodes are given.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/1268
ISBN: 978-601-257-187-5
Располагается в коллекциях:Книги и главы книг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ZhakupovaGN_M.pdf
  Restricted Access
Methods of studying the properties and compositions of milk and dairy products2.26 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.