Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/1178
Title: | Өсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтау және қайта өңдеу технологиясы |
Authors: | Мұсынов, Қ.М. Гордеева, Е.А. Әрінов, Қ.К. Ысқақов, М.Ә. |
Keywords: | астық сапасын мөлшерлеу сапа көрсеткіштерін жіктеу клейковинаның құрамы жарма өндірісі |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | С.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті |
Abstract: | Оқулықта өсімдік шаруашылығы өнімдерінің сапасын мөлшерлеу (нормалау) мәселелері, астық массасының сақтау ережелері мен тәсілдерінің сипаттамалары, сақтау кезеңінде астық массасының төзімділігін арттыру шаралары, астық пен майлы-тұқым, картопты, жемістерді, көкөністерді, жүзімді сақтау және оларды қайта өңдеу негіздері қарастырылған. |
Description: | Оқулық ауыл шаруашылығы жоғары оқу орындарының агрономия профилі студенттеріне («Агрономия», «Топырақтану және агрохимия»,«Өсімдіктерді қорғау және карантині» мамандықтары) арналған, сонымен бірге агроөндірістік кешен, шаруа қожалықтары мен фермер шаруашылықтары қызметкерлеріне де ақпарат көзі ретінде ұсынылған |
URI: | http://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/1178 |
Appears in Collections: | Книги и главы книг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MusynovKM_OSHOSJOT.pdf Restricted Access | Өсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтау және қайта өңдеу технологиясы | 6.04 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.