Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/1178
Название: Өсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтау және қайта өңдеу технологиясы
Авторы: Мұсынов, Қ.М.
Гордеева, Е.А.
Әрінов, Қ.К.
Ысқақов, М.Ә.
Ключевые слова: астық сапасын мөлшерлеу
сапа көрсеткіштерін жіктеу
клейковинаның құрамы
жарма өндірісі
Дата публикации: 2014
Издательство: С.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті
Краткий осмотр (реферат): Оқулықта өсімдік шаруашылығы өнімдерінің сапасын мөлшерлеу (нормалау) мәселелері, астық массасының сақтау ережелері мен тәсілдерінің сипаттамалары, сақтау кезеңінде астық массасының төзімділігін арттыру шаралары, астық пен майлы-тұқым, картопты, жемістерді, көкөністерді, жүзімді сақтау және оларды қайта өңдеу негіздері қарастырылған.
Описание: Оқулық ауыл шаруашылығы жоғары оқу орындарының агрономия профилі студенттеріне («Агрономия», «Топырақтану және агрохимия»,«Өсімдіктерді қорғау және карантині» мамандықтары) арналған, сонымен бірге агроөндірістік кешен, шаруа қожалықтары мен фермер шаруашылықтары қызметкерлеріне де ақпарат көзі ретінде ұсынылған
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/1178
Располагается в коллекциях:Книги и главы книг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MusynovKM_OSHOSJOT.pdf
  Restricted Access
Өсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтау және қайта өңдеу технологиясы6.04 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.