Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/1178
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мұсынов, Қ.М. | - |
dc.contributor.author | Гордеева, Е.А. | - |
dc.contributor.author | Әрінов, Қ.К. | - |
dc.contributor.author | Ысқақов, М.Ә. | - |
dc.date.accessioned | 2020-12-14T07:44:20Z | - |
dc.date.available | 2020-12-14T07:44:20Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.uri | http://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/1178 | - |
dc.description | Оқулық ауыл шаруашылығы жоғары оқу орындарының агрономия профилі студенттеріне («Агрономия», «Топырақтану және агрохимия»,«Өсімдіктерді қорғау және карантині» мамандықтары) арналған, сонымен бірге агроөндірістік кешен, шаруа қожалықтары мен фермер шаруашылықтары қызметкерлеріне де ақпарат көзі ретінде ұсынылған | ru_RU |
dc.description.abstract | Оқулықта өсімдік шаруашылығы өнімдерінің сапасын мөлшерлеу (нормалау) мәселелері, астық массасының сақтау ережелері мен тәсілдерінің сипаттамалары, сақтау кезеңінде астық массасының төзімділігін арттыру шаралары, астық пен майлы-тұқым, картопты, жемістерді, көкөністерді, жүзімді сақтау және оларды қайта өңдеу негіздері қарастырылған. | ru_RU |
dc.language.iso | kz | ru_RU |
dc.publisher | С.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті | ru_RU |
dc.subject | астық сапасын мөлшерлеу | ru_RU |
dc.subject | сапа көрсеткіштерін жіктеу | ru_RU |
dc.subject | клейковинаның құрамы | ru_RU |
dc.subject | жарма өндірісі | ru_RU |
dc.title | Өсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтау және қайта өңдеу технологиясы | ru_RU |
dc.type | Учебник | ru_RU |
Appears in Collections: | Книги и главы книг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MusynovKM_OSHOSJOT.pdf Restricted Access | Өсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтау және қайта өңдеу технологиясы | 6.04 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.