Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/1178
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМұсынов, Қ.М.-
dc.contributor.authorГордеева, Е.А.-
dc.contributor.authorӘрінов, Қ.К.-
dc.contributor.authorЫсқақов, М.Ә.-
dc.date.accessioned2020-12-14T07:44:20Z-
dc.date.available2020-12-14T07:44:20Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.urihttp://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/1178-
dc.descriptionОқулық ауыл шаруашылығы жоғары оқу орындарының агрономия профилі студенттеріне («Агрономия», «Топырақтану және агрохимия»,«Өсімдіктерді қорғау және карантині» мамандықтары) арналған, сонымен бірге агроөндірістік кешен, шаруа қожалықтары мен фермер шаруашылықтары қызметкерлеріне де ақпарат көзі ретінде ұсынылғанru_RU
dc.description.abstractОқулықта өсімдік шаруашылығы өнімдерінің сапасын мөлшерлеу (нормалау) мәселелері, астық массасының сақтау ережелері мен тәсілдерінің сипаттамалары, сақтау кезеңінде астық массасының төзімділігін арттыру шаралары, астық пен майлы-тұқым, картопты, жемістерді, көкөністерді, жүзімді сақтау және оларды қайта өңдеу негіздері қарастырылған.ru_RU
dc.language.isokzru_RU
dc.publisherС.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университетіru_RU
dc.subjectастық сапасын мөлшерлеуru_RU
dc.subjectсапа көрсеткіштерін жіктеуru_RU
dc.subjectклейковинаның құрамыru_RU
dc.subjectжарма өндірісіru_RU
dc.titleӨсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтау және қайта өңдеу технологиясыru_RU
dc.typeУчебникru_RU
Appears in Collections:Книги и главы книг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MusynovKM_OSHOSJOT.pdf
  Restricted Access
Өсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтау және қайта өңдеу технологиясы6.04 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.