Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/1178
Title: Өсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтау және қайта өңдеу технологиясы
Authors: Мұсынов, Қ.М.
Гордеева, Е.А.
Әрінов, Қ.К.
Ысқақов, М.Ә.
Keywords: астық сапасын мөлшерлеу
сапа көрсеткіштерін жіктеу
клейковинаның құрамы
жарма өндірісі
Issue Date: 2014
Publisher: С.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті
Abstract: Оқулықта өсімдік шаруашылығы өнімдерінің сапасын мөлшерлеу (нормалау) мәселелері, астық массасының сақтау ережелері мен тәсілдерінің сипаттамалары, сақтау кезеңінде астық массасының төзімділігін арттыру шаралары, астық пен майлы-тұқым, картопты, жемістерді, көкөністерді, жүзімді сақтау және оларды қайта өңдеу негіздері қарастырылған.
Description: Оқулық ауыл шаруашылығы жоғары оқу орындарының агрономия профилі студенттеріне («Агрономия», «Топырақтану және агрохимия»,«Өсімдіктерді қорғау және карантині» мамандықтары) арналған, сонымен бірге агроөндірістік кешен, шаруа қожалықтары мен фермер шаруашылықтары қызметкерлеріне де ақпарат көзі ретінде ұсынылған
URI: http://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/1178
Appears in Collections:Книги и главы книг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MusynovKM_OSHOSJOT.pdf
  Restricted Access
Өсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтау және қайта өңдеу технологиясы6.04 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.