Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/710
Название: Мал және аң терілері шикізатының тауартануы
Авторы: Захан, С.
Сейітқажы, Ж.
Ключевые слова: тері шикізаты
химиялық құрамы
мамық жүнді аңдар
теріні бояу
Дата публикации: 2014
Издательство: С.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті
Краткий осмотр (реферат): Оқулықта жануарлар терісінің биологиялық және тауарлық қасиеттері,тері шикізатын алғашқы өңдеу, сапасын сақтап, қорғау тәсілдері қарастырылған. Сонымен қатар былғарылық және тондық шикізат түрлері мен мамықты-үлпек жүнді бағалы аң терілерін стандарттау, сапасын бағалау мәселелеріне қатысты тақырыптар қамтылып, тері шикізатын өндірістік өңдеудің технологиялық үрдістері жөнінен алғашқы мағлұматтар берілген. Оқулық аңшылықтану, мал шаруашылығы өнімдерін өндіру және өңдеу технологиясы мен тауартану мамандықтары бойынша оқитын жоғарғы оқу орындарының студенттеріне арналған.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/710
ISBN: 9965-570-31-0
Располагается в коллекциях:Книги и главы книг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ZAHANS_MAT.pdf
  Restricted Access
Мал және аң терілері шикізатының тауартануы2.82 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.