Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/710
Title: Мал және аң терілері шикізатының тауартануы
Authors: Захан, С.
Сейітқажы, Ж.
Keywords: тері шикізаты
химиялық құрамы
мамық жүнді аңдар
теріні бояу
Issue Date: 2014
Publisher: С.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті
Abstract: Оқулықта жануарлар терісінің биологиялық және тауарлық қасиеттері,тері шикізатын алғашқы өңдеу, сапасын сақтап, қорғау тәсілдері қарастырылған. Сонымен қатар былғарылық және тондық шикізат түрлері мен мамықты-үлпек жүнді бағалы аң терілерін стандарттау, сапасын бағалау мәселелеріне қатысты тақырыптар қамтылып, тері шикізатын өндірістік өңдеудің технологиялық үрдістері жөнінен алғашқы мағлұматтар берілген. Оқулық аңшылықтану, мал шаруашылығы өнімдерін өндіру және өңдеу технологиясы мен тауартану мамандықтары бойынша оқитын жоғарғы оқу орындарының студенттеріне арналған.
URI: http://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/710
ISBN: 9965-570-31-0
Appears in Collections:Книги и главы книг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ZAHANS_MAT.pdf
  Restricted Access
Мал және аң терілері шикізатының тауартануы2.82 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.