Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/675
Title: | Құс шаруашылығы өнімдерін өндіру технологиясы |
Authors: | Сағынбаева, М.Б. Жұмағазиева, С.М. |
Keywords: | жұмыртқа өндіру бройлер еті күркетауық мысыр тауығы бөдене жұмыртқасы |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | С.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті |
Abstract: | Оқу құралында құс шаруашылықтарындағы зоотехникалық жұмыстың негізгі мәселелері: жұмыртқа мен құс етін өнеркәсіптік өндірудің технологиялық үрдісін ұйымдастыру, суда жүзетін құстарды, күркетауықтарды, мысыр тауықтары мен бөденелерді бағып-күту технологиясы баяндалған. Сондай-ақ, жұмыртқа өңдеу, құс сою және бөлшектеу мәселелері талқыланған. |
Description: | Оқу құралы «Мал шаруашылығы өнімдерін өндіру технологиясы» және «Азық-түлік өнімдерінің технологиясы» мамандықтары бойынша жоғары оқу орындарының бакалаврлары мен магистрлерін дайындауға арналған. |
URI: | http://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/675 |
ISBN: | 978-601-257-114-1 |
Appears in Collections: | Книги и главы книг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SAGYNBAEVAMB_KSHOOT.pdf Restricted Access | Құс шаруашылығы өнімдерін өндіру технологиясы | 3.84 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.