Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/675
Title: Құс шаруашылығы өнімдерін өндіру технологиясы
Authors: Сағынбаева, М.Б.
Жұмағазиева, С.М.
Keywords: жұмыртқа өндіру
бройлер еті
күркетауық
мысыр тауығы
бөдене жұмыртқасы
Issue Date: 2019
Publisher: С.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті
Abstract: Оқу құралында құс шаруашылықтарындағы зоотехникалық жұмыстың негізгі мәселелері: жұмыртқа мен құс етін өнеркәсіптік өндірудің технологиялық үрдісін ұйымдастыру, суда жүзетін құстарды, күркетауықтарды, мысыр тауықтары мен бөденелерді бағып-күту технологиясы баяндалған. Сондай-ақ, жұмыртқа өңдеу, құс сою және бөлшектеу мәселелері талқыланған.
Description: Оқу құралы «Мал шаруашылығы өнімдерін өндіру технологиясы» және «Азық-түлік өнімдерінің технологиясы» мамандықтары бойынша жоғары оқу орындарының бакалаврлары мен магистрлерін дайындауға арналған.
URI: http://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/675
ISBN: 978-601-257-114-1
Appears in Collections:Книги и главы книг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SAGYNBAEVAMB_KSHOOT.pdf
  Restricted Access
Құс шаруашылығы өнімдерін өндіру технологиясы3.84 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.