Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/675
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСағынбаева, М.Б.-
dc.contributor.authorЖұмағазиева, С.М.-
dc.date.accessioned2020-11-05T18:53:21Z-
dc.date.available2020-11-05T18:53:21Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.isbn978-601-257-114-1ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/675-
dc.descriptionОқу құралы «Мал шаруашылығы өнімдерін өндіру технологиясы» және «Азық-түлік өнімдерінің технологиясы» мамандықтары бойынша жоғары оқу орындарының бакалаврлары мен магистрлерін дайындауға арналған.ru_RU
dc.description.abstractОқу құралында құс шаруашылықтарындағы зоотехникалық жұмыстың негізгі мәселелері: жұмыртқа мен құс етін өнеркәсіптік өндірудің технологиялық үрдісін ұйымдастыру, суда жүзетін құстарды, күркетауықтарды, мысыр тауықтары мен бөденелерді бағып-күту технологиясы баяндалған. Сондай-ақ, жұмыртқа өңдеу, құс сою және бөлшектеу мәселелері талқыланған.ru_RU
dc.language.isokzru_RU
dc.publisherС.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университетіru_RU
dc.subjectжұмыртқа өндіруru_RU
dc.subjectбройлер етіru_RU
dc.subjectкүркетауықru_RU
dc.subjectмысыр тауығыru_RU
dc.subjectбөдене жұмыртқасыru_RU
dc.titleҚұс шаруашылығы өнімдерін өндіру технологиясыru_RU
dc.typeУчебное пособиеru_RU
Appears in Collections:Книги и главы книг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SAGYNBAEVAMB_KSHOOT.pdf
  Restricted Access
Құс шаруашылығы өнімдерін өндіру технологиясы3.84 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.