Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/675
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сағынбаева, М.Б. | - |
dc.contributor.author | Жұмағазиева, С.М. | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-05T18:53:21Z | - |
dc.date.available | 2020-11-05T18:53:21Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.isbn | 978-601-257-114-1 | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/675 | - |
dc.description | Оқу құралы «Мал шаруашылығы өнімдерін өндіру технологиясы» және «Азық-түлік өнімдерінің технологиясы» мамандықтары бойынша жоғары оқу орындарының бакалаврлары мен магистрлерін дайындауға арналған. | ru_RU |
dc.description.abstract | Оқу құралында құс шаруашылықтарындағы зоотехникалық жұмыстың негізгі мәселелері: жұмыртқа мен құс етін өнеркәсіптік өндірудің технологиялық үрдісін ұйымдастыру, суда жүзетін құстарды, күркетауықтарды, мысыр тауықтары мен бөденелерді бағып-күту технологиясы баяндалған. Сондай-ақ, жұмыртқа өңдеу, құс сою және бөлшектеу мәселелері талқыланған. | ru_RU |
dc.language.iso | kz | ru_RU |
dc.publisher | С.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті | ru_RU |
dc.subject | жұмыртқа өндіру | ru_RU |
dc.subject | бройлер еті | ru_RU |
dc.subject | күркетауық | ru_RU |
dc.subject | мысыр тауығы | ru_RU |
dc.subject | бөдене жұмыртқасы | ru_RU |
dc.title | Құс шаруашылығы өнімдерін өндіру технологиясы | ru_RU |
dc.type | Учебное пособие | ru_RU |
Appears in Collections: | Книги и главы книг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SAGYNBAEVAMB_KSHOOT.pdf Restricted Access | Құс шаруашылығы өнімдерін өндіру технологиясы | 3.84 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.