Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/644
Название: «Өсімдік майларын өндіру технологиясы» пәнінен зертханалық-тәжірибелік сабаққа әдістемелік нұсқау
Другие названия: М111– «Азық-түлік өнімдерінің өндірісі», В068 – «Азық-түлік өнімдерінің өндірісі» білім беру бағдарламаларының топтарына арналған әдістемелік нұсқау
Авторы: Сатаева, Ж.И.
Смагулова, М.Е.
Какимов, М.М.
Ключевые слова: күнбағыс майы
майлардың түстілігін анықтау
күнбағыс құрамындағы қоспалар
Дата публикации: 2019
Издательство: С. Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті
Краткий осмотр (реферат): Әдістемелік нұсқау «В065 - азық-түлік өнімдерінің өндірісі», «М111 - азық-түлік өнімдерінің өндірісі» мамандық топтары бойынша білім алатын жоғары оқу орындарының студенттеріне, магистранттарына арналған «Өсімдік майларын өндіру технологиясы» пәнінен зертханалық-тәжірибелік сабаққа әдістемелік нұсқау. Ұсынылып отырған әдістемелік кешенде майлы дақылдардың сапасына, химиялық құрамына байланысты зертханалық жұмыстар кешені берілген.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/644
Располагается в коллекциях:Книги и главы книг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
SATAEVAZHI_OMOT.pdf
  Restricted Access
«Өсімдік майларын өндіру технологиясы» пәнінен зертханалық-тәжірибелік сабаққа әдістемелік нұсқау1.24 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.