Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/644
Название: | «Өсімдік майларын өндіру технологиясы» пәнінен зертханалық-тәжірибелік сабаққа әдістемелік нұсқау |
Другие названия: | М111– «Азық-түлік өнімдерінің өндірісі», В068 – «Азық-түлік өнімдерінің өндірісі» білім беру бағдарламаларының топтарына арналған әдістемелік нұсқау |
Авторы: | Сатаева, Ж.И. Смагулова, М.Е. Какимов, М.М. |
Ключевые слова: | күнбағыс майы майлардың түстілігін анықтау күнбағыс құрамындағы қоспалар |
Дата публикации: | 2019 |
Издательство: | С. Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті |
Краткий осмотр (реферат): | Әдістемелік нұсқау «В065 - азық-түлік өнімдерінің өндірісі», «М111 - азық-түлік өнімдерінің өндірісі» мамандық топтары бойынша білім алатын жоғары оқу орындарының студенттеріне, магистранттарына арналған «Өсімдік майларын өндіру технологиясы» пәнінен зертханалық-тәжірибелік сабаққа әдістемелік нұсқау. Ұсынылып отырған әдістемелік кешенде майлы дақылдардың сапасына, химиялық құрамына байланысты зертханалық жұмыстар кешені берілген. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/644 |
Располагается в коллекциях: | Книги и главы книг |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
SATAEVAZHI_OMOT.pdf Restricted Access | «Өсімдік майларын өндіру технологиясы» пәнінен зертханалық-тәжірибелік сабаққа әдістемелік нұсқау | 1.24 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.