Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/606
Название: Rheology of food products
Авторы: Nurtayeva, A.B.
Satayeva, Zh.I.
Mashanova, N.S.
Koishybayeva, A.T.
Ключевые слова: types of dispersions
methods of measurements
methods of measurements
Дата публикации: 2017
Издательство: S.Seifullin Kazakh Agro Technical University
Краткий осмотр (реферат): The theoretical foundations of the rheology of food products as part of a science of physical-chemical mechanics of food production are presented in the manual "Rheology of food products". Rheology studies the fundamentals of structure and behavior of the masses of food materials in food production processes; basic structural and mechanical properties of foods and their influence on the quality of the finished product; Methods and devices for determination of structural and mechanical characteristics of the food; the main directions in the field of optimization, control and management of technological processes in the field of optimization, control and management of technological processes in order to obtain high quality products.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/606
ISBN: 978-9965-824-54-8
Располагается в коллекциях:Книги и главы книг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
NurtaevaZHI_ROFP.pdf
  Restricted Access
Rheology of food products1.76 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.