Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/606
Название: | Rheology of food products |
Авторы: | Nurtayeva, A.B. Satayeva, Zh.I. Mashanova, N.S. Koishybayeva, A.T. |
Ключевые слова: | types of dispersions methods of measurements methods of measurements |
Дата публикации: | 2017 |
Издательство: | S.Seifullin Kazakh Agro Technical University |
Краткий осмотр (реферат): | The theoretical foundations of the rheology of food products as part of a science of physical-chemical mechanics of food production are presented in the manual "Rheology of food products". Rheology studies the fundamentals of structure and behavior of the masses of food materials in food production processes; basic structural and mechanical properties of foods and their influence on the quality of the finished product; Methods and devices for determination of structural and mechanical characteristics of the food; the main directions in the field of optimization, control and management of technological processes in the field of optimization, control and management of technological processes in order to obtain high quality products. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/606 |
ISBN: | 978-9965-824-54-8 |
Располагается в коллекциях: | Книги и главы книг |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
NurtaevaZHI_ROFP.pdf Restricted Access | Rheology of food products | 1.76 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.