Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/587
Название: | "Азық-түлік өнімдерінің реологиясы" пәні бойынша ПОӘК |
Авторы: | Мұстафин, Ж.Ж. Ныгмет, К. |
Ключевые слова: | реологияның негізгі түсініктемелері реологиялық кинематика вискозиметрлер |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | С. Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті |
Краткий осмотр (реферат): | ПОӘК жоғары оқу орындарына арналған «Азық-түлік өнімдерінің реологиясы» пәнінің оқу бағдарламасына сәйкес жазылған. Бұл пәнде студент реологиялы инженерлік тапсырмаларды зерттеп орындауға, сонымен қоса берік және пластикалық деформацияларды анықтау; иілу және кесу кезіндегі беріктік қасиеттерін анықтау; адгезиялық қасиеттерін анықтау; релаксациялық процестерді зерттеу; деформация кинетикасын зерттеу; нормалды кернеуді анықтау; берілген ауыртпалықта реалогия уақытын анықтау жұмыстары қарастырылған. «Ветеринария және мал шаруашылығы технологиялары» факультеті 5В072700 - «Азық-түлік тағамдары технологиясы» мамандығына арналған. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/587 |
Располагается в коллекциях: | Книги и главы книг |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MustafinJJ_ATOR.pdf Restricted Access | «Азық-түлік өнімдерінің реологиясы» пәні бойынша ПОӘК | 1.1 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.