Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/587
Название: "Азық-түлік өнімдерінің реологиясы" пәні бойынша ПОӘК
Авторы: Мұстафин, Ж.Ж.
Ныгмет, К.
Ключевые слова: реологияның негізгі түсініктемелері
реологиялық кинематика
вискозиметрлер
Дата публикации: 2013
Издательство: С. Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті
Краткий осмотр (реферат): ПОӘК жоғары оқу орындарына арналған «Азық-түлік өнімдерінің реологиясы» пәнінің оқу бағдарламасына сәйкес жазылған. Бұл пәнде студент реологиялы инженерлік тапсырмаларды зерттеп орындауға, сонымен қоса берік және пластикалық деформацияларды анықтау; иілу және кесу кезіндегі беріктік қасиеттерін анықтау; адгезиялық қасиеттерін анықтау; релаксациялық процестерді зерттеу; деформация кинетикасын зерттеу; нормалды кернеуді анықтау; берілген ауыртпалықта реалогия уақытын анықтау жұмыстары қарастырылған. «Ветеринария және мал шаруашылығы технологиялары» факультеті 5В072700 - «Азық-түлік тағамдары технологиясы» мамандығына арналған.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/587
Располагается в коллекциях:Книги и главы книг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MustafinJJ_ATOR.pdf
  Restricted Access
«Азық-түлік өнімдерінің реологиясы» пәні бойынша ПОӘК1.1 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.