Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/587
Title: | "Азық-түлік өнімдерінің реологиясы" пәні бойынша ПОӘК |
Authors: | Мұстафин, Ж.Ж. Ныгмет, К. |
Keywords: | реологияның негізгі түсініктемелері реологиялық кинематика вискозиметрлер |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | С. Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті |
Abstract: | ПОӘК жоғары оқу орындарына арналған «Азық-түлік өнімдерінің реологиясы» пәнінің оқу бағдарламасына сәйкес жазылған. Бұл пәнде студент реологиялы инженерлік тапсырмаларды зерттеп орындауға, сонымен қоса берік және пластикалық деформацияларды анықтау; иілу және кесу кезіндегі беріктік қасиеттерін анықтау; адгезиялық қасиеттерін анықтау; релаксациялық процестерді зерттеу; деформация кинетикасын зерттеу; нормалды кернеуді анықтау; берілген ауыртпалықта реалогия уақытын анықтау жұмыстары қарастырылған. «Ветеринария және мал шаруашылығы технологиялары» факультеті 5В072700 - «Азық-түлік тағамдары технологиясы» мамандығына арналған. |
URI: | http://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/587 |
Appears in Collections: | Книги и главы книг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MustafinJJ_ATOR.pdf Restricted Access | «Азық-түлік өнімдерінің реологиясы» пәні бойынша ПОӘК | 1.1 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.