Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/587
Title: "Азық-түлік өнімдерінің реологиясы" пәні бойынша ПОӘК
Authors: Мұстафин, Ж.Ж.
Ныгмет, К.
Keywords: реологияның негізгі түсініктемелері
реологиялық кинематика
вискозиметрлер
Issue Date: 2013
Publisher: С. Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті
Abstract: ПОӘК жоғары оқу орындарына арналған «Азық-түлік өнімдерінің реологиясы» пәнінің оқу бағдарламасына сәйкес жазылған. Бұл пәнде студент реологиялы инженерлік тапсырмаларды зерттеп орындауға, сонымен қоса берік және пластикалық деформацияларды анықтау; иілу және кесу кезіндегі беріктік қасиеттерін анықтау; адгезиялық қасиеттерін анықтау; релаксациялық процестерді зерттеу; деформация кинетикасын зерттеу; нормалды кернеуді анықтау; берілген ауыртпалықта реалогия уақытын анықтау жұмыстары қарастырылған. «Ветеринария және мал шаруашылығы технологиялары» факультеті 5В072700 - «Азық-түлік тағамдары технологиясы» мамандығына арналған.
URI: http://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/587
Appears in Collections:Книги и главы книг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MustafinJJ_ATOR.pdf
  Restricted Access
«Азық-түлік өнімдерінің реологиясы» пәні бойынша ПОӘК1.1 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.