Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/570
Название: Өнім сапасын және үрдістерді басқарудың статистикалық әдістері
Авторы: Құрманғалиева, Д.Б.
Құрманғалиева, Д.М.
Ключевые слова: бас жиынтық және сұрыптау
ықтималдық теориясы
альтернативтік белгі
Дата публикации: 2015
Издательство: С.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті
Краткий осмотр (реферат): Оқу құралы «Өнім сапасын және үрдістерді басқарудың статистикалық әдістері» пәнінің типтік оқу бағдарлама талаптарына сай қарастырылған. Барлық курсты қамтитын мәлімет оқылып жатқан пәннің мазмұнын ашады. Оқу құралы «Стандарттау, сертификаттау және метрология» мамандығының студенттеріне арналған қосымша мәлімет көзі ретінде қолдануға арналған.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/570
ISBN: 978-601 -257-027-4
Располагается в коллекциях:Книги и главы книг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
KURMANGALIEVADB_OSUBSA.pdf
  Restricted Access
Өнім сапасын және үрдістерді басқарудың статистикалық әдістері2.04 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.