Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/525
Title: Мал азықтандыру пәнінің практикумы
Authors: Омарқожаұлы, Н.
Омарова, Қ.
Keywords: азық құрамы
азықтар
азық өнімдік әсері
азық қөректілігі
дәруменді қосылыстар
азықты бағалау
нормалап азықтандыру
мүйзді қара мал
қой
ешкі
құс
Issue Date: 2018
Publisher: С.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті
Abstract: Практикумда мал азығының химиялық құрамын анықтау әдістері мен қоректілігін есептеу әдістері келтіріліп, мал азығын жіктеу, дайындау мен сапасын бағалау жолдары берілген. Мал түліктері мен үй құстарының қоректік мұқтаждықтарын анықтап, азықтары мен азықтық қосындылардан азықтандыру рациондарын құрастыру жолдары көрсетілген. Құрылған рацион құрылымы мен қоректілігін бағалап, тиісті қосындылармен толықтыру көзделген.
URI: http://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/525
Appears in Collections:Книги и главы книг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
OMARKOJAYLYN_MAPP.pdf
  Restricted Access
Мал азықтандыру2.29 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.