Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/525
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОмарқожаұлы, Н.-
dc.contributor.authorОмарова, Қ.-
dc.date.accessioned2020-11-03T16:12:18Z-
dc.date.available2020-11-03T16:12:18Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/525-
dc.description.abstractПрактикумда мал азығының химиялық құрамын анықтау әдістері мен қоректілігін есептеу әдістері келтіріліп, мал азығын жіктеу, дайындау мен сапасын бағалау жолдары берілген. Мал түліктері мен үй құстарының қоректік мұқтаждықтарын анықтап, азықтары мен азықтық қосындылардан азықтандыру рациондарын құрастыру жолдары көрсетілген. Құрылған рацион құрылымы мен қоректілігін бағалап, тиісті қосындылармен толықтыру көзделген.ru_RU
dc.language.isokzru_RU
dc.publisherС.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университетіru_RU
dc.subjectазық құрамыru_RU
dc.subjectазықтарru_RU
dc.subjectазық өнімдік әсеріru_RU
dc.subjectазық қөректілігіru_RU
dc.subjectдәруменді қосылыстарru_RU
dc.subjectазықты бағалауru_RU
dc.subjectнормалап азықтандыруru_RU
dc.subjectмүйзді қара малru_RU
dc.subjectқойru_RU
dc.subjectешкіru_RU
dc.subjectқұсru_RU
dc.titleМал азықтандыру пәнінің практикумыru_RU
dc.typeПрактикумru_RU
Appears in Collections:Книги и главы книг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
OMARKOJAYLYN_MAPP.pdf
  Restricted Access
Мал азықтандыру2.29 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.