Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/520
Title: Сүт және сүт өнімдерінің технологиясы
Authors: Нуртаева, А.Б.
Бекқожин, А.Ж.
Keywords: сүт құрамы
сүтті талдау
құрғақ заттар
сүтті сепоратордан өткізу
сүтқышқылды өнімдер
сары май өндірісі
Issue Date: 2014
Publisher: С.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті
Abstract: Оқу құралында сүт және сүт өнімдерінің технологиясымен құрамы және зерттеу әдістері жазылған. Мал шаруашылығы өнімдерін өндіру технологиясы және азықтүлік тағамдары технологиясы мамандығы бойынша оқитын студенттерге, магистранттарға және докторанттарға өте қажетті оқу құралы.
URI: http://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/520
ISBN: 9965-799-58-Х
Appears in Collections:Книги и главы книг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NyrtaevaAB_SJSOT.pdf
  Restricted Access
Сүт және сүт өнімдерінің технологиясы2.6 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.