Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/520
Title: | Сүт және сүт өнімдерінің технологиясы |
Authors: | Нуртаева, А.Б. Бекқожин, А.Ж. |
Keywords: | сүт құрамы сүтті талдау құрғақ заттар сүтті сепоратордан өткізу сүтқышқылды өнімдер сары май өндірісі |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | С.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті |
Abstract: | Оқу құралында сүт және сүт өнімдерінің технологиясымен құрамы және зерттеу әдістері жазылған. Мал шаруашылығы өнімдерін өндіру технологиясы және азықтүлік тағамдары технологиясы мамандығы бойынша оқитын студенттерге, магистранттарға және докторанттарға өте қажетті оқу құралы. |
URI: | http://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/520 |
ISBN: | 9965-799-58-Х |
Appears in Collections: | Книги и главы книг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
NyrtaevaAB_SJSOT.pdf Restricted Access | Сүт және сүт өнімдерінің технологиясы | 2.6 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.