Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/520
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorНуртаева, А.Б.-
dc.contributor.authorБекқожин, А.Ж.-
dc.date.accessioned2020-11-03T15:02:49Z-
dc.date.available2020-11-03T15:02:49Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.isbn9965-799-58-Хru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/520-
dc.description.abstractОқу құралында сүт және сүт өнімдерінің технологиясымен құрамы және зерттеу әдістері жазылған. Мал шаруашылығы өнімдерін өндіру технологиясы және азықтүлік тағамдары технологиясы мамандығы бойынша оқитын студенттерге, магистранттарға және докторанттарға өте қажетті оқу құралы.ru_RU
dc.language.isokzru_RU
dc.publisherС.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университетіru_RU
dc.subjectсүт құрамыru_RU
dc.subjectсүтті талдауru_RU
dc.subjectқұрғақ заттарru_RU
dc.subjectсүтті сепоратордан өткізуru_RU
dc.subjectсүтқышқылды өнімдерru_RU
dc.subjectсары май өндірісіru_RU
dc.titleСүт және сүт өнімдерінің технологиясыru_RU
dc.typeУчебное пособиеru_RU
Располагается в коллекциях:Книги и главы книг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
NyrtaevaAB_SJSOT.pdf
  Restricted Access
Сүт және сүт өнімдерінің технологиясы2.6 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.