Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/520
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Нуртаева, А.Б. | - |
dc.contributor.author | Бекқожин, А.Ж. | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-03T15:02:49Z | - |
dc.date.available | 2020-11-03T15:02:49Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.isbn | 9965-799-58-Х | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/520 | - |
dc.description.abstract | Оқу құралында сүт және сүт өнімдерінің технологиясымен құрамы және зерттеу әдістері жазылған. Мал шаруашылығы өнімдерін өндіру технологиясы және азықтүлік тағамдары технологиясы мамандығы бойынша оқитын студенттерге, магистранттарға және докторанттарға өте қажетті оқу құралы. | ru_RU |
dc.language.iso | kz | ru_RU |
dc.publisher | С.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті | ru_RU |
dc.subject | сүт құрамы | ru_RU |
dc.subject | сүтті талдау | ru_RU |
dc.subject | құрғақ заттар | ru_RU |
dc.subject | сүтті сепоратордан өткізу | ru_RU |
dc.subject | сүтқышқылды өнімдер | ru_RU |
dc.subject | сары май өндірісі | ru_RU |
dc.title | Сүт және сүт өнімдерінің технологиясы | ru_RU |
dc.type | Учебное пособие | ru_RU |
Располагается в коллекциях: | Книги и главы книг |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
NyrtaevaAB_SJSOT.pdf Restricted Access | Сүт және сүт өнімдерінің технологиясы | 2.6 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.