Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/482
Название: Микроорганизмдер биотехнологиясы
Авторы: Кухар, Е.В.
Ахметов, А.Н.
Ключевые слова: вирустар
пробиотиктер өндірісі
антибиотиктер өндірісі
микробиологиялық синтез
ветеринариялық препараттар өндірісі
биологиялық консервациялау
Дата публикации: 2018
Издательство: С.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті
Краткий осмотр (реферат): Оқу құралы автордың микробиологиялық биотехнологиясаласындағы өзіндік зерттеу жұмыстарын пайымдау және әдебиет көздеріне саралау жүргізу жұмыстарының жинағы ретінде ұсынылған. Еңбектің кіріспе бөлімінде биотехнологияның даму тарихы мен оның алғышарттары, даму келешегі мен мәселелеріне көңіл бөлінген. Бірінші бөлімде микроорганизмдер биотехнологиясы нысандарына, оның шикізаттық базасына, штамм-продуценттерге сипаттама беріледі, өнеркәсіптік биотехнология принциптері мен әдістері ашылып кӛрсетіледі. Оқу құралының екінші бөлімінде мақсаттық өнімдердің микробтық синтезделуінің нақты технологиялары ашылып көрсетілген, мұнда микробтық биомасса, біріншілік және екіншілік метаболиттер алынуы сипатталады. Еңбектің қорытынды бөлімінде қорытындылар мен пайымдаулар жасалып, студенттердің білім алуына қажетті материалдар келтірілген. Әрбір бөлім бақылау сұрақтары, қажетті әдебиет тізімі түрінде аяқталып отырады. Келтірілген материалдарға қатысты тесттік тапсырмалар бар
Описание: Оқу қҧралы жоғары оқу орыны 5В070100 – Биотехнология мамандығы оқытушылары мен студенттеріне, магистранттарына, докторанттарына, осы сала мамандарына арналған.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/482
ISBN: 978-9965-824-78-4
Располагается в коллекциях:Книги и главы книг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
KuharEV_MB.pdf
  Restricted Access
Микроорганизмдер биотехнологиясы3.67 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.