Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/422
Название: Ұн және жарма технологиясы бойынша зертханалық практикум
Авторы: Ермекбаев, С.Б.
Ключевые слова: ұн технологиясы
жарма технологиясы
жармалардың түрлері
Дата публикации: 2015
Издательство: С. Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті
Краткий осмотр (реферат): Оқу құралы жоғарғы және орта техникалық оқу орындарының студенттері мен оқытушыларына, астық сақтау және өңдеу саласындағы зертхана мамандарына, магистранттарға және өңдеу өндірістеріндегі мамандарды қайта дайындау кезінде қолдану үшін ұсынылады.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/422
ISBN: 978-99-65-20-631 -3
Располагается в коллекциях:Книги и главы книг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ErmekbaevSB_YJTBZP.pdf
  Restricted Access
Ұн және жарма технологиясы бойынша зертханалық практикум3.67 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.