Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/422
Название: | Ұн және жарма технологиясы бойынша зертханалық практикум |
Авторы: | Ермекбаев, С.Б. |
Ключевые слова: | ұн технологиясы жарма технологиясы жармалардың түрлері |
Дата публикации: | 2015 |
Издательство: | С. Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университеті |
Краткий осмотр (реферат): | Оқу құралы жоғарғы және орта техникалық оқу орындарының студенттері мен оқытушыларына, астық сақтау және өңдеу саласындағы зертхана мамандарына, магистранттарға және өңдеу өндірістеріндегі мамандарды қайта дайындау кезінде қолдану үшін ұсынылады. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://repository.kazatu.kz/jspui/handle/123456789/422 |
ISBN: | 978-99-65-20-631 -3 |
Располагается в коллекциях: | Книги и главы книг |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
ErmekbaevSB_YJTBZP.pdf Restricted Access | Ұн және жарма технологиясы бойынша зертханалық практикум | 3.67 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.